Tigru filmat pe o stradă din Mexic, în timp ce un bărbat încearcă să-l prindă cu lasoul VIDEO

Data publicării:
tigru

Autoritățile mexicane au confiscat doi tigri aflați pe o proprietate din statul Jalisco, după ce a apărut pe internet o filmare cu un animal plimbându-se pe străzile orașului Tlaquepaque, informează BBC.

Animalele au fost descoperite după ce pe Twitter a apărut o filmare cu un tigru plimbându-se pe stradă, urmat de mai mulți bărbați, iar unul dintre ei încerca să-l prindă cu un lasou.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Interogat de autorități, proprietarul a oferit dovezi potrivit cărora animalul se afla legal pe teritoriul Mexicului, însă nu a reușit să demonstreze că respectă regulile de siguranță.

Tigri capturați, un mascul și o femelă, au vârsta de 10 luni, respectiv 2 ani și 9 luni, și se aflau în stare bună de sănătate, fără semne de neglijență.

Potrivit autorităților, tigrii s-ar putea întoarce la stăpânul lor, dacă acesta va dovedi că poate oferi măsurile de siguranță necesare pentru protecția publicului.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri