Trei morți și doi răniți într-un atac armat în campusul Universității Virginia. Atacatorul nu a fost încă prins

Data publicării:
atacatorul din virginia
Trei morți și doi răniți într-un atac armat în campusul Universității Virginia. FOTO. Twitter UVA Police Department

Trei oameni au murit și doi au fost răniți în urma unui atac armat produs în campusul Universităţii Virginia (estul SUA). Poliția a avertizat că suspectul nu a fost încă prins și că este ''înarmat şi periculos'', relatează Reuters.

Poliţia universităţii l-a identificat pe suspect. Christopher Darnell Jones este student. La momentul atacului, el purta o jachetă purpurie, pantofi roşii şi jeanşi albaştri. Potrivit autorităților, el ar conduce un SUV negru.

Acest atac este cel mai recent dintr-o serie de violenţe armate în colegiile şi campusurile universitare din SUA în ultimii ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În paralel, în statul Idaho (vest) poliţia a anunţat că anchetează un incident separat după descoperirea corpurilor a patru studenţi într-o casă din oraşul Moscow, în apropierea Universitatea statului Idaho, aparent fiind vorba de ''victimele unei omucideri''.

Aceste atacuri au alimentat dezbaterea despre restricţii mai dure privind accesul la arme de foc în Statele Unite, unde Al Doilea Amendament al Constituţiei garantează dreptul de a purta arme.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri