Video Trei studenţi au murit într-un incendiu, în Spania, în timp ce sărbătoreau terminarea examenelor

Data actualizării: Data publicării:
incendiu spania
Trei studenţi au murit într-un incendiu, în Spania, în timp ce sărbătoreau terminarea examenelor. Foto: Twitter

Trei tineri, cu vârste între 20 şi 22 de ani, au murit, iar alţii au fost răniţi marţi dimineaţă într-un incendiu la un apartament din sudul Spaniei, care ar fi putut fi provocat de o sobă defectă, au transmis autorităţile, potrivit AFP.

Conform serviciilor de urgenţă, incendiul a fost anunţat cu puţin timp înainte de ora 08.00 în respectivul apartament, aflat într-un imobil de trei etaje din centrul oraşului andaluz Huelva, care are 140.000 de locuitori şi este situat în apropiere de frontiera cu Portugalia.

Poliţia din Huelva a precizat că cele trei victime au murit la spital după ce au fost luate în grijă de pompieri.

Este vorba de "două femei şi de un bărbat" cu vârste între 20 şi 22 de ani, care studiau la Universitatea din Huelva, a precizat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În afară de cele trei persoane decedate, alte aproximativ zece s-au intoxicat cu fum, conform autorităţilor regionale din Andaluzia. Dintre acestea, trei au fost spitalizate, se arată într-un comunicat.

Este vorba despre "tineri care sărbătoreau" după terminarea examenelor, le-a spus jurnaliştilor primarul din Huelva, Gabriel Cruz, care a adăugat că este "o tragedie uriaşă".

Conform poliţiei, incendiul ar fi putut fi provocat de o sobă defectă instalată în salonul acestui apartament de patru camere, unde se aflau de asemenea mai multe saltele pentru persoane în trecere.

"Aceasta ar putea fi cauza incendiului", însă trebuie să fim "prudenţi", a subliniat la rândul său primarul din Huelva, reamintind că originea focului este încă investigată.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri