Trump se laudă că a fost "pupat în fund" de Regina Elisabeta a II-a, Hillary Clinton sau Oprah Winfrey

Data publicării:
Fostul preşedinte al SUA vorbeşte la conferinţa CPAC în Fort Washington pe 4 martie 2023.
Donald Trump se pregăteşte să publice corespondenţa pe care a avut-o de-a lungul anilor cu marile personalităţi ale lumii. Foto: Profimedia Images

Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, care se pregăteşte să publice corespondenţa pe care a avut-o de-a lungul anilor cu marile personalităţi ale lumii, s-a lăudat într-un interviu că a fost "pupat în fund", printre alţii, de Regina Elisabeta a II-a, Hillary Clinton sau Oprah Winfrey, adăugând însă că jumătate dintre cei care îl lăudau în trecut au încetat să mai facă asta după ce a obţinut mandatul la Casa Albă, scrie The Guardian.

Donald Trump va publica luna viitoare o carte care cuprinde 150 de scrisori pe care le-a primit de la politicieni, artişti sau celebrităţi înainte de a deveni preşedinte.

Într-un interviu pentru platforma de extremă dreaptă Breitbart News, Donald Trump a spus că scrisorile vor dovedi că Regina Elisabeta a II-a, Prinţesa Diana, Richard Nixon, Hillary Clinton sau Oprah Winfrey "m-au pupat în fund".

"I-am cunoscut pe toţi şi toţi m-au pupat în fund. Acum doar jumătate dintre ei mă mai pupă în fund", a spus Trump.

Şi fiul fostului preşedinte, Donald Trump Jr, a declarat pentru aceeaşi platformă că atitudinea multor personalităţi s-a schimbat faţă de tatăl său, după ce a devenit preşedinte.

"Este uimitor cât de repede adoraţia lor pentru el s-a schimbat după ce a candidat la preşedinţie pentru republicani", a spus Donald Trump jr.

Platforma Axios, care a obţinut un volum al cărţii înainte de publicare, menţionează o parte dintre corespondenţa dintre Donald Trump şi vedeta americană de televiziune Oprah Winfrey.

Potrivit cărţii, într-o scrisoare trimisă în anul 2000, Oprah îi scria lui Trump: "Păcat că nu candidăm împreună la preşedinţie. Ce echipă am fi!"

Comentând scrisoarea, Trump remarcă: "Din păcate, după ce am anunţat că voi candida la preşedinţie (în 2015 n.r.) nu a mai vorbit cu mine niciodată".

Volumul intitulat "Scrisori către Trump" va fi vândut cu 99 de dolari bucata, iar variantele cu autograf vor fi scoase la vânzare pentru 399 de dolari.

Donald Trump a anunţat că doreşte să candideze din nou la alegerile prezidenţiale, în 2024, din partea republicanilor.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri