Turistă din Australia, încătușată în SUA, după ce autoritățile i-au citit jurnalul

Data publicării:
molly hill

O tânără din Australia susține că a fost băgată la închisoare pe nedrept de autoritățile din SUA, în timp de se afla în vacanță în Hawaii, alături de iubitul său. Fata spune că oficialii i-ar fi citit jurnalul și ar fi ajuns la concluzia că aceasta nu mai voia să se întoarcă în Australia, relatează New York Post.

Molly Hill, în vârstă de 26 de ani, își dăduse demisia înainte de vacanța mult-așteptată și avea o viză de turist valabilă 88 de zile. Tânăra avea bilete de avion dus-întors, însă spune că autoritățile erau convinse că vrea să emigreze ilegal, după ce au citit mai multe pasaje din jurnalul ei.

"Erau convinși că sunt o imigrantă ilegală, deoarece în jurnal aveam notițe legate de o "ultimă ieșire cu prietenii în oraș" sau despre ultima mea zi la serviciu, lucruri pe care le făcusem pentru că urma să plec din țară pentru trei luni", a povestit Hill pe pagina sa de Facebook.

Fata spune că oficialii americani au devenit suspicioși încă din momentul în care ea a ajuns în Honolulu, alături de iubitul ei american, și au băgat-o într-o cameră de interogatorii, i-au căutat prin bagaje, iar după șase ore au încătușat-o și au transportat-o într-un centru de detenție.

Potrivit News.com.au, autoritățile din SUA suspectau că tânăra plănuiește să se căsătorească cu iubitul ei pe teritoriu american. În sprijinul afirmațiilor, oficialii spun că fata avea asupra ei certificatul de naștere, pașapoarte mai vechi, diploma de absolvire a facultății și certificate de training, însă Hill susține că nu avea niciun plan de măritiș și că își ia mereu cu ea toate actele.

Molly a fost eliberată în cele din urmă și a reușit să se întoarcă acasă în Australia, însă se declară neplăcut surprinsă de experiența avută în vacanța din Hawaii.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri