100.000 de euro, găsiți plutind pe Dunăre

Data publicării:
8 BANI EURO

Investigațiile desfășurate până acum nu au relevat niciun act de delincvență în zonă în care să figureze dispariția unei sume similare de bani, a indicat un purtător de cuvânt al poliției din Viena.

Un tânăr, care a reperat „comoara din râu”a sărit sâmbătă în apele reci ale Dunării ca să scoată banii la mal, după cum a relatat ziarul Oesterreich.

Câțiva trecători care l-au văzut sărind în apă au crezut că acesta vrea să-și pună capăt zilelor și au alertat poliția. Când au sosit la fața locului, polițiștii l-au descoperit adunând bancnotele din apă. Tânărul vrea acum un procent din acești bani.

Băiatul spune că intenționa să-i aducă la poliție, dar rămâne să stabilim dacă banii au fost descoperiți de tânăr sau de către poliție, a indicat același purtător de cuvânt.

În Austria, orice persoană care găsește o sumă de bani și o predă poliției poate pretinde la 5%-10% din sumă și are dreptul de a primi întreaga sumă în cazul în care proprietarul de drept nu apare sau nu este identificat în termen de un an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri