A fost găsit bărbatul din poza devenită virală după incendiul de la Notre-Dame

Data publicării:
Brooke Windsor, notre dame, incendiu notre dame
Foto: Brooke Windsor/Twitter

Bărbatul care se juca cu o fetiță, în fața Catedralei Notre-Dame din Paris, chiar înainte de izbucnirea incendiului, a fost găsit. Fotografa care a surprins imaginea a pornit o campanie virală pe Twitter, încercând să îi găsească pe cei doi, pentru a le face cadou poza iconică, scrie BBC News.

Brooke Windsor, Notre Dame
Foto: Brooke Windsor/Twitter

Fotografa Brooke Windsor spune că a făcut poza cu aproximativ o oră înainte de izbucnirea incendiului care a devastat Catedrala Notre-Dame. În imagine, un tată se joacă cu fetița lui, chiar în fața edificiului istoric.

„Am vrut să împărtășesc și cu ei această amintire”, a declarat Brooke pentru BBC. Tânăra în vârstă de 23 de ani a publicat imaginea pe Twitter și a cerut ajutorul internauților pentru a-l găsi pe bărbatul din poză. În doar câteva ore, imaginea a fost redistribuită de peste 240.000 de ori și apreciată de 467.000 de persoane.

În cele din urmă, demersul său a avut succes. Fotografa a reușit să îi găsească pe cei doi.

„Căutarea a luat sfârșit. Fotografia a ajuns la tată și fetiță. El a ales să își păstreze anonimitatea și mi-a transmis un mesaj: «mulțumesc pentru acea fotografie frumoasă, o să găsim un loc special pentru ea». Vreau să le mulțumesc și eu tuturor celor care au distribuit fotografia și mi-au adresat complimente”, a scris fotografa Brooke Windsor pe Twitter.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri