Adolescent român mort în Franţa după ce a fost lovit de un tren

Data publicării:
tgv

Un adolescent român a murit după ce a fost lovit de un tren, luni seara, în Gara Frouard, în apropiere de Nancy, potrivit unor surse concordante, care au confirmat o informaţie publicată de Est Républicain, relatează BFMTV.

tgv

Tânărul a fost lovit de un tren care circula pe ruta Metz-Nancy, au precizat pomoieri de la Centrul Operaţional de Intervenţie şi Salvarea de la Meurthe-et-Moselle.

Potrivit Jandarmeriei, adolescentul de naţionalitate română „se afla pe calea ferată în momentul trecerii trenului”.

„Ipoteza unei sinucideri nu este îndepărtată, însă este privilegiată ipoteza unui accident nefericit”, afirmă aceeaşi sursă.

Pe de de altă parte, într-un incident separat, traficul TGV între Marsilia şi Paris a fost perturbat în ambele sensuri de mers timp de mai multe ore, luni, din cauza unui accident implicând persoane la Yonne, potrivit SNCF, relatează AFP.

Un TGV care venea de la Marsilia şi se îndrepta către Marne-la-Vallée a lovit o persoană la nivelul localităţii Tonnerre, în Yonne, către ora locală 19.30 (20.30, ora României), iar întregul trafic a fost oprit pe această linie.

Aproximativ 20 de TGV-uri, câte zece în fiecare direcţie - adică între 10.000 şi 12.000 de persoane - au fost afectate de acest accident.

Circulaţia TGV a fost reluată către ora locală 23.30 (marţi, 1.30, ora României) în ambele sensuri, potrivit aceleiaşi surse.

La sosire, unii pasageri deplângeau întârzieri de până la patru ore, scrie News.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri