Alertă falsă pe aeroportul Fiumicino din Roma

Data publicării:
bagaj cala aeroport

Actualizare 00.07. Avionul în care se presupune că s-ar fi aflat bomba a fost izolat și cercetat. S-a dovedit însă că este vorba despre o alertă falsă. Traficul aerian a început să revină la normal.

__________________________

În plină alertă mondială antiteroristă, după atentatele din Franţa, şi într-o atmosferă de neîncredere generală, cel mai mare aeroport din Roma a fost închis în urma unei alerte cu bombă. Un pasager al unei curse care trebuia să decoleze de pe Fiumicino către Viena a anunţat că în cala de bagaje este un dispozitiv exploziv.

Avionul cu 82 de oameni la bord a fost imediat oprit la sol, iar pasagerii au fost evacuaţi de urgenţă. Bărbatul care a anunţat prezenţa bombei a fost reţinut de poliţie, iar aparatul de zbor, un Airbus A320, a fost dus într-un loc izolat, pentru a fi verificat de echipele de genişti. Aeroportul a fost complet blocat timp de o jumătate de oră. Din cauza incidentului, trei curse care ar fi trebuit să aterizeze la Fiumicino au fost redirecţionate către un alt aeroport din Roma.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri