Alertă la Londra: Patru oameni au fost înjunghiați

Data actualizării: Data publicării:
londra centrul economic chirii record
Foto: Guliver/Getty Images

Este alertă de securitate la Londra. Patru oameni au fost înjunghiați în nordul orașului, în doar câteva ore, relatează The Telegraph. Ultimul atac cu cuțitul a fost la ora 10:00, duminică dimineată. Două dintre victime sunt în stare gravă la spital.

London's Economic Boom Continues
Foto: Guliver/Getty Images

Primul incident a avut loc sâmbătă seară, după ora 19:00 (ora Londrei), când o femeia de 45 de ani a fost înjunghiată în spate de către un bărbat. Ea a fost transportată la spital în stare critică.

Circa patru ore mai târziu, același bărbat este bănuit că a atacat un trecător în apropiere de Park Avenue. Viața victimei nu a fost pusă în pericol.

Al treilea incident a avut loc cu puțin timp înaintea orei 4:00 (ora Londrei), în apropiere de stația de metrou Seven Sisters. Starea tânărului de 23 de ani este critică.

Ultimul incident a avut loc la 9:43, pe strada Brettenham. Un bărbat a fost înjunghiat tot de la spate și se crede că este același atacator.

Un suspect a fost arestat la ora 11:00, dar poliția nu confirmă dacă el este atacatorul și le-a recomandat oamenilor care locuiesc sau vizitează zona să fie vigilenți.

Potrivit BBC, autoritățile nu consideră că incidentele sunt de natură teroristă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri