Angela Merkel îşi face campanie electorală pe smartphone: Merkel-app

Data publicării:
merkel app

Foto: CDU

Cu două săptămâni înainte de alegerile parlamentare, cancelarul german Angela Merkel trece la artileria grea: echipa sa de campanie a lansat o aplicaţie pentru smartphone prin care alegătorii pot vizualiza un mesaj electoral cu cancelarul german ori de câte ori ţin telefonul în dreptul unui afiş cu chipul cancelarului.

Aplicaţia recunoaşte automat chipul Angelei Merkel prin camera foto, atunci când telefonul este pus în dreptul unui afiş electoral cu imaginea sa, pornind o înregistrare video în care vorbeşte cancelarul:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vreau ca şi pe viitor să reuşim împreună. Vreau să fim o ţară corectă, în care sunt recompensaţi cei care muncesc, o ţară în care le oferim copiilor noştri cele mai bune condiţii”, spune Merkel, printre altele, în mesajul video.

Echipa de campanie a Angelei Merkel speră că noua aplicaţie va mobiliza cât mai mulţi alegători să voteze pentru cancelar la alegerile din 22 septembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri