Atac armat la un supermarket din Franţa

Data actualizării: Data publicării:
French Newspaper Liberation Temporarily Houses Charlie Hedbo Employees
PARIS, FRANCE - JANUARY 09: Police stand guard outside the offices of French daily newspaper Liberation as the remaining members of the Charlie Hebdo editorial staff arrive for a meeting. According to reports, three suspects in the deadly attack at the offices of the satirical magazine on January 7, 2015 have been killed, while a fourth remains at large. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Două persoane au fost rănite grav, după ce un bărbat a deschis focul luni în faţa unui supermarket din Port-Marly (Yvelines, centrul Franţei), relatează Le Parisien. Autorul atacului a reușit să fugă și la această oră o operațiune a forțelor RAID este în curs, conform News.ro

French Newspaper Liberation Temporarily Houses Charlie Hedbo Employees
Foto: Gulliver/Getty Images

Potrivit primelor informaţii, în jurul orei locale 11.45 (12.45 ora României), un bărbat a ajuns cu maşina la supermarket şi a deschis focul asupra unei casiere aflată în pauză şi asupra unui bărbat.

Ambele victime au fost transportate la spital, fiind rănită grav. Casiera în vârstă de 46 de ani a fost împușcată în spate, iar un bărbat de 73 de ani a fost rănit în abdomen. 

Autorul atacului ar fi un pensionar. Bărbatul a fugit şi s-a baricadat în locuinţa sa. Autoritățile au găsit o armă în mașina sa. 

O operaţiune a forţelor speciale RAID este în curs. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri