Atentatul din Manchester. Reacția reginei Elisabeta a II-a

Data actualizării: Data publicării:
The Queen and members of The Royal Family Attend St Mary Magdalene Church In Sandringham
Foto: Guliver/Getty Images)

Regina Elisabeta a II-a şi-a prezentat marţi după-amiază „cele mai sincere condoleanţe” pentru persoanele afectate de atentatul sinucigaş, precizând că întreaga ţara este şocată în urma tragediei de la Manchester Arena, transmite Reuters, citat de News.ro.

The Queen and members of The Royal Family Attend St Mary Magdalene Church In Sandringham
Foto: Guliver/Getty Images)

ACTUALIZARE 18.00. Sute de oameni păstrează un moment de reculegere la Palatul Buckingham, reşedinţa oficială a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Chiar Regina Elisabeta a II-a, alături de alţi membri ai Familiei Regale, au coborât în curtea Palatului pentru momentul de reculegere.

Oamenii au adus flori şi lumânări în memoria celor 22 de oameni care au pierit în atacul terorist de aseară de la Manchester.

Astăzi, suverana britanică a transmis un mesaj rudelor victimelor şi supravieţuitorilor atentatului.


„Întreaga naţiune este şocată de moartea şi rănirea unui număr atât de mare de oameni la Manchester. Atât adulţi, cât şi copii, care erau acolo pentru a se bucura de un concert”, se arată într-o declaraţie a reginei de la Buckingham Palace.

De asemenea, aceasta a transmis cele mai sincere condoleanţe familiilor afectate de atentatul din Manchester.

22 de persoane, inclusiv copii, şi-au pierdut viaţa, iar alte 59 au fost rănite, după ce o bombă a explodat noaptea trecută în incinta Manchester Arena, în timp ce mulţimea pleca de la un concert susţinut de cântăreaţa americană Ariana Grande.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri