Autobuz răsturnat în Franța. Printre cei 33 de răniți este și un român

Data publicării:
france accidnet

Autorităților franceze au anunțat că printre cele 33 de persoane rănite în urma accidentului rutier din nord-estul Franței, între Amiens și Saint-Quentin, se numără și  un cetățean român, informează postul France Bleu.

Un autobuz s-a răsturnat duminică pe o autostradă din nord-estul Franței, între Amiens și Saint-Quentin, în urma accidentului fiind rănite 33 de persoane, dintre care patru au suferit rănit grave, au anunțat autoritățile din departamentul Somme, potrivit Mediafax.

Autobuzul, care aparține companiei de transport Flixbus, circula pe ruta Paris-Londra, iar la bordul vehicului se aflau și mai mulți cetățeni străini.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit autorităților franceze, printre persoanele aflate la bordul autobuzului erau cetățeni englezi, americani, australieni, japonei, dar și un român, relatează postul France Bleu.

Accidentul s-a produs la ora locală 11:50 (ora României, 12:50), au precizat autoritățile, fără a oferi mai multe detalii despre circumstanțele producerii incidentului relatează Le Figaro.

La fața locului au intervenit numeroase echipaje de urgență și ale jandarmeriei.

Editor web: Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri