Avere fabuloasă câștigată la loteria EuroMillions. Bărbatul a ghicit toate numerele norocoase

Data publicării:
Barbat fericit cu bancnote de lire sterline in mana
Foto: Guliver/GettyImages

Un rezident din Marea Britanie a câştigat marele premiu de 58,3 milioane de lire sterline (aproximativ 67 de milioane de euro) după ce a cumpărat biletul desemnat câştigător la extragerea de vineri a loteriei EuroMillions, au anunţat reprezentanţii National Lottery, citaţi de Press Association.

La extragerile EuroMillions participă loteriile naţionale din nouă ţări - Franţa, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Belgia, Irlanda, Austria, Elveţia şi Luxemburg.

Fericitul câştigător va încasa 58.366.487,5 lire sterline atunci când îşi va revendica premiul, după ce a ghicit toate cele cinci numere câştigătoare ale extragerii, dar şi cele două numere speciale (Lucky Stars), relatează Agerpres.

Numerele principale desemnate câştigătoare la extragerea de vineri au fost următoarele: 16, 28, 32, 37 şi 45.

Cele două numere speciale au fost 1 şi 11.

Câştigătorul trebuie să îşi revendice premiul până în data de 14 octombrie.

Este pentru a doua oară în acest an când un cetățean britanic câștigă marele premiu de la EuroMillions. 

Vineri dimineaţă, National Lottery a confirmat că deţinătorul unui bilet cumpărat în Marea Britanie a revendicat marele premiu de 57 de milioane de lire sterline obţinut la o extragere efectuată luna trecută. În martie, autorii unei petiţii afirmau că biletul câştigător, cumpărat în South Ayrshire, a rămas nerevendicat. Însă Camelot, organizaţia care administrează National Lottery din Marea Britanie, a confirmat că fericitul câştigător s-a prezentat în cele din urmă la un ghişeu al loteriei EuroMillions şi şi-a revendicat premiul.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri