Boris Johnson nu mai este american

Data actualizării: Data publicării:
Boris Johnson Leads 48Hour Brexit Blitz Of Campaigning
NEWCASTLE UPON TYNE, ENGLAND - APRIL 16: Mayor of London Boris Johnson delivers a speech at a 'Vote Leave' rally at the Centre for Life on April 16, 2016 in Newcastle upon Tyne, England. Boris Johnson is taking part in a 48 hour 'Brexit Blitz' of campaigning in Northern England. Britain will vote either to leave or remain in the EU in a referendum on June 23. (Photo by Ian Forsyth/Getty Images)

Ministrul britanic de Externe a renunţat la cetăţenia americană. Departamentul Trezoreriei a lăsat să apară o listă pe care Boris Johnson apare ca plătitor de impozite doar în Marea Britanie, transmite Reuters.

Boris Johnson Leads 48Hour Brexit Blitz Of Campaigning
Foto: Gulliver/GettyImages

Fostul primar al Londrei, numit ministru de Externe după referendumul în care britanicii au decis ieşirea din Uniunea Europeană, Boris Johnson anunţase de mai multă vreme că va renunţa la cetăţenia americană. Pe numele său complet Alexander Boris de Pfeffel Johnson, şeful diplomaţiei de la londra s-a născut la New York.

Potrivit presei britanice, Boris Johnson a plătit ultima oară taxe către statul american în iunie 2015, când a vândut o reşedinţă din Londra.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri