Caz cutremurător în Anglia. Angajata unui spital ar fi ucis 8 bebeluşi

Data actualizării: Data publicării:
Nou nascuți
Guvernul României, preocupat de creșterea natalității caută soluții și asigură resursa financiară. Foto: Shutterstock

Caz cutremurător în Anglia, unde angajata unui spital din nordul ţării este bănuită că a ucis opt bebeluşi.

Crimele ar fi fost comise în perioada martie 2015 - iulie 2016, interval în care la maternitatea de aici au murit 17 copii. Numărul neobişnuit de mare a pus în gardă autorităţile, care au deschis o anchetă. Acum, poliţiştii au arestat o angajată a unităţii medicale, despre care cred că în afara celor opt copii ucişi, ar fi încercat să omoare alţi şase. Nu au anunţat, însă, ce rol avea femeia în cadrul spitalului şi nici motivul pentru care ar fi comis crimele.

În 2016, un control al autorităţilor sanitare a stabilit că angajaţii maternităţii respectivre nu sunt suficient de bine pregătiţi.

Paul Hughes, detectiv: Această arestare va avea fără îndoială un impact uriaş asupra părinţilor şi familiilor şi este important să ne amintim că ei sunt în centrul anchetei. Avem de-a face cu o anchetă sensibilă şi foarte complicată, în care am cerut sfatul unor specialişti care lucrează în continuare la investigaţie. Ancheta este una de durată, mai este mult de muncă până când vom stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri