Cazul fetiţei descoperite într-o tabără de romi din Grecia: Mama naturală susţine că nu a vândut-o pe Maria şi o vrea înapoi

Data publicării:
fetita-3

Cazul fetiţei blonde care a fost descoperită la o familie de romi din Grecia e departe de a fi rezolvat. Mama naturală a copilei susţine că nu a vândut-o în Grecia şi o vrea acum înapoi. Pe de altă parte, avocatul cuplului din Grecia spune că fetiţa a fost încredinţată direct clienţilor săi. Părinţii naturali ai copilului, dar şi cei la care a fost găsit, sunt cercetaţi de poliţie.

Femeia din Bulgaria identificată drept mama naturală a fetiţei blonde din Grecia susţine că nu şi-a vândut copilul pe 300 de dolari, aşa cum s-a scris în presa bulgară. Sashka Ruseva şi soţul ei sunt acum anchetaţi de autorităţi. Ea spune că a născut-o pe Maria în Grecia, în 2009, la spitalul din oraşul Lamia, dar susţine că doctorii nu i-au dat certificat de naştere şi au dat-o afară.

Nu cunoşteam limba. Doctorii au spus ceva de genul: pleacă. Eu am luat copilul şi am ieşit”, a spus Sashka, care afirmă că a avut grijă de Maria timp de şapte luni, dar a fost nevoită să o lase în grija unei femei pe care nu o cunoştea pentru a-şi căuta de lucru. „O femeie a venit la mine şi a spus că este bulgăroaică, nu grecoaică. Ea a spus că va avea grijă de copil şi că mă pot întoarce mai târziu să o iau.

Când s-ar fi întors să îşi ia copilul, ea nu l-a mai găsit. Acum, după ce a descoperit-o pe Maria, Sashka Ruseva o vrea înapoi, alături de ceilalţi nouă copii ai săi.

Întrebată de CNN cum a ajuns copilul ei la cuplul de romi din Grecia, femeia a spus că nu ştie. În schimb, avocatul cuplului din Grecia spune că fetiţa le-a fost dată direct de către mamă.

 


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri