Ce spune Donald Trump despre implicarea prinţului Andrew în scandalul Epstein

Data publicării:
LONDON, ENGLAND - MARCH 13: Prince Andrew, Duke of York arrives for a reception at the Honourable Artillery Company following the Afghanistan service of commemoration at St Paul's Cathedral on March 13, 2015 in London, England. (Photo by Niklas Halle'n - WPA Pool / Getty Images)
Foto: GettyImages

Preşedintele american Donald Trump, aflat la Londra pentru summitul aniversar NATO, a declarat marţi că nu îl cunoaşte pe prinţul Andrew al Marii Britanii însă, întrebat în legătură cu decizia acestuia de a se retrage din viaţa publică în urma implicării în scandalul Epstein, liderul de la Casa Albă a declarat că este vorba despre „o poveste foarte dură”.

Prinţul Andrew, în vârstă de 59 de ani, cel de-al treilea copil al Reginei Elisabeta a II-a, a renunţat la îndatoririle sale publice după ce a acordat luna trecută un interviu în legătură cu relaţiile lui de prietenie cu fostul om de afaceri Jeffrey Epstein - condamnat pentru viol, pedofilie şi trafic de minori şi care s-ar fi sinucis în închisoare.

„Nu-l cunosc pe prinţul Andrew, însă este o poveste dură, este o poveste foarte dură”, a declarat preşedintele american, potrivit Agerpres.

În urma implicării prinţului Andrew în scandalul Epstein, regina Elisabeta a II-a a decis anularea ceremoniei acestuia de împlinirea a 60 de ani care urma să aibă loc în februarie 2020.

Andrew a fost întotdeauna fiul preferat al mamei sale, care i-a iertat numeroasele scandaluri, atât sexuale cât şi financiare. Însă prietenia ducelui de York cu fostul om de afaceri Jeffrey Epstein, precum şi relaţia lui Andrew cu o adolescentă de 17 ani, din 2001, reprezintă un scandal atât de mare încât prinţul trebuia îndepărtat de ochii opiniei publice.

Petrecerea aniversară din 19 februarie 2020 a acestuia se va limita la o cină în familie după retragerea prinţului din viaţa publică, potrivit Sunday Times.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri