Cei mai cunoscuți artiști au cântat la concertul omagiu din Manchester

Data publicării:
ariana grande concert
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Muzica a învins teroarea, duminică seară, la Manchester. La două săptămâni după atentatul de la finalul unui concert al Arianei Grande, în care 22 de tineri şi copii au murit, 60.000 de oameni au asistat la un spectacol-omagiu. Pe scenă, alături de Ariana Grande, au urcat unii dintre cei mai cunoscuţi artişti din SUA şi din Marea Britanie.

Concertul a fost deschis de una dintre cele mai cunoscute formaţii ale anilor 90 - Take That, care l-a invitat apoi pe scenă pe fostul lor coleg - Robbie Williams.

După apariţia surpriză a lui Robbie Williams, pe scena de pe Old Trafford Cricket Ground au urcat Pharell Whilliams şi Miley Cyrus.

Unul dintre cele mai emoţionate momente ale serii a fost acela în care Ariana Grande a intrat pe scenă pentru prima dată de la atentatul de pe 22 mai şi care a a avut loc la finalul concertului pe care îl susţinea la Manchester.

Au urmat pe scenă Katy Perry şi Justin Bieber care şi-a încheiat recitalul cu lacrimi în ochi.

„Vreau în acest moment pentru a-i omagia pe cei care au murit, cei care ne-au fost luaţi. Vă iubim atât de mult! Pentru familiile lor: Vă iubim atât de mult! Ridicaţi mâinile în semn de omagiu pentru acei oameni. Să spunem împreună: vă cinstim memoria! Vă iubim”, a declarat Justin Bieber.

„Vă iubesc mult! Vă mulţumesc mult, mult de tot! Şi acestor artişti minunaţi, care au venit astăzi aici să-şi împărtăşească darul cu voi. Contează foarte mult. Vă mulţumesc foarte mult tuturor. Vă iubesc mult”, a afirmat Ariana Grande.

Concertul integral poate fi urmărit aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri