Cel mai nou bilanț al incendiului din Londra: 30 de morți

Data actualizării: Data publicării:
incendiu londra turn
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Incendiul produs într-un bloc de locuințe sociale Grenfell Tower, în districtul londonez North Kensington, s-a soldat cu cel puțin 30 de morți, a anunțat vineri comandantul poliției metropolitane, Stuart Cundy, apreciind că numărul victimelor va crește, relatează AFP și DPA.

incendiu londra turn
FOTO: Gulliver/ Getty Images

„Avem cel puțin 30 de persoane decedate în acest incendiu”, dintre care una este la spital, a declarat el. Stuart Cundy a anunțat totodată că incendiul, care a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri, a fost stins și nu există niciun indiciu că ar fi fost provocat deliberat, potrivit Agerpres.

Anterior, tabloidul britanic The Sun, citat de Reuters, a relatat vineri că 65 de persoane sunt decedate sau date dispărute în urma incendiului de la Grenfell Tower (vestul Londrei), produs în noaptea de marți spre miercuri.

Poliția londoneză confirmase joi că 17 persoane au decedat în incendiul de la Grenfell Tower. Atunci când a fost întrebat, joi, dacă numărul persoanelor decedate ar putea depăși 100, șeful poliției din Londra, Stuart Cundy, a răspuns: ''Aș vrea să sper că nu va fi vorba despre un număr cu trei cifre''.

Incendiul de la Grenfell Tower a fost stins în totalitate, a anunţat vineri şeful Poliţiei Metropolitane, Stuart Cundy, citat de AFP.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri