Zeci de cadavre au fost scoase din moloz după ultimul bombardament al armatei ruse în Nikolaev

Data actualizării: Data publicării:
Echipe de salvare sapă printre dărâmături în orașul ucrainean Nikolaev.
Cel puțin 80 de cadavre au fost scoase din moloz după ultimul bombardament al armatei ruse în Nikolaev. Foto: Twitter / Robin Ramaekers

Imagini tulburătoare surprinse într-o bază militară din Nikolaev, sudul Ucrainei. Reporterul belgian Robin Ramaekers, care a vizitat zona sâmbătă dimineață, a spus că cel puțin 80 de cadavre au fost scoase din dărâmături, și „multe altele se mai află dedesubt”, scrie BBC.

Numărul morților nu a fost confirmat de autoritățile ucrainene, deoarece este vorba despre un amplasament militar, iar BBC nu a putut verifica independent rapoartele. Imaginile de aseară de pe site au arătat că o fetiță este scoasă din dărâmături, iar starea ei este necunoscută.

„Continuă căutarea cadavrelor, aici, în Nikolaev, iar sirena de raid aerian a început să sune, așa că toată lumea a mers în adăposturi”, spune Ramaekers într-o postare pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Primarul orașului Nikolaev, Oleksandr Senkevich, motivează numărul mare de victime, spunând că nu a avut timp să activeze sirenele de raid aerian înainte de bombardament, deoarece rachetele au fost lansate de foarte aproape, din regiunea Herson.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri