Clubul Fenerbahce a cerut suspendarea campionatului, după ce jucătorii săi au fost atacați cu focuri de armă

Data publicării:
saldirida korkunc ayrinti 1428208246 3758

Vizibil afectaţi de cele întâmplate, fotbaliştii de la Fenerbahce nu au dat declaraţii pe aeroport. Niciun jucător nu a fost rănit, dar şoferul echipei a fost împuşcat în faţă, prin geamul autocarului. S-a întâmplat în apropiere de oraşul Trabzon, unde fotbaliştii mergeau pentru a se îmbarca în avionul care să-i aducă la Istanbul, după un meci în deplasare.

Unul dintre jucători a povestit pentru un post de televiziune din Turcia cum s-a întâmplat totul: „În timp ce autocarul era în mişcare, s-au tras 5-6 focuri de armă dintr-o maşină care credem că venea din sens opus. Şoferul fiind rănit, cei care stăteau în faţă în autocar au intervenit şi au oprit vehiculul. În stânga noastră era marea. Puteam să cădem cu autocarul în mare”.

După atac, echipa Fenerbahce a fost transportată la aeroportul din Trabzon cu un vehicul blindat. Conducerea clubului vorbeşte de o acţiune premeditată care se putea termina tragic.

„Autocarul se afla pe un viaduct. Atacatorii au vrut ca vehiculul să se răstoarne şi fotbaliştii să moară”, a declarat Mahmut Uslu, vicepreşedintele clubului Fenerbahce.

Preşedintele turc, Recep Erdogan, fan al clubului din Istanbul, a cerut să fie ţinut la curent cu ancheta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri