Concurs de fotografii în bikini pentru a alege stagiare la o centrală nucleară

Data actualizării: Data publicării:
concurs

O centrală nucleară din Cehia a decis că un concurs de bikini ar fi o modalitate bună de a-și alege următoarea rundă de stagiari. „Prietenii” de pe Facebook au fost rugați să evalueze mai multe absolvente de liceu, care au fost protagonistele unei ședințe foto în interiorul unui turn de răcire.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conglomeratul de producere a energiei electrice CEZ a provocat un scandal în Cehia după ce a fotografiat 10 absolvente de liceu în bikini într-un turn de răcire al centralei nucleare Temelin și a cerut utilizatorilor Facebook să voteze favorita, cea mai populară câștigând un stagiu de 14 zile la uzină.

Compania și-a cerut apoi scuze pentru concurs, pe care l-a comparat cu programele sale anterioare de îmbogățire culturală, cum ar fi găzduirea filarmonicii Bohemian la uzina din Boemia de Sud. Potrivit unui comunicat de presă, toate cele 10 participante la concurs au primit șansa de a fi stagiare la centrala din Temelin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri