Copil de 8 ani din Germania, prins cu 140 km/h pe autostradă: „Am vrut să conduc puțin”

Data actualizării: Data publicării:
copil-volan-GERMANIA

Un copil de opt ani din Germania a furat mașina părinților pentru o cursă nocturnă pentru că „a vrut să conducă puțin”. El a mers și cu viteze de până la 140 de kilometri la oră, pe autostradă, transmite BBC.

Copilul a luat miercuri noapte mașina părinților și a intrat pe autostrada A44 spre Dortmund, circulând chiar și cu 140 de kilometri la oră.

Ulterior, acesta a oprit într-o parcare și a pus mașina pe avarii, a scos triunghiul reflectorizant și l-a așezat în spatele vehiculului. De notat că mașina are cutie automată.

Agenții au fost alertați de mama copilului că acesta a dispărut cu mașina la ora 00:25, din orășelul Soest.

Părinții au mai dezvăluit că vitezele mari l-au făcut pe copil să-i fie rău și așa a decis să se oprească.

Atunci când polițiștii au ajuns la fața locului, copilul a început să plângă și le-a spus că „doar am vrut să conduc puțin”.

Poliția germană a mai anunțat că nu au fost înregistrate daune făcute de micul șofer, asta deoarece copilul a mai condus pe proprietăți private și la curse de karting.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri