Corespondență de la Nisa. Cum arată orașul a doua zi după atentat

Data publicării:
atentat nisa Twitter-1

De asemenea, trimisul special al Digi24 a explicat, referitor la incidentul de pe aeroportul din Nisa, că a fost vorba despre un bagaj lăsat nesupravegheat.

Zona de bagaje a fost evacuată, dar lumea și-a menținut calmul și nu a fost un anunț general la megafoanele aeroportului cu privire la această evacuare.

Forțele de ordine au intervenit rapid, mai ales că pe acest aeroport a aterizat și aeronva președintelui Francois Hollande.

Președintele francez a ajuns la Nisa în această după-amiază și a vizitat răniții de la atentatul de aseară. Liderul francez a spus că aproximativ 50 de persoane se zbat între viață și moarte

De asemenea, astăzi a avut loc o percheziție la apartamentul unde a locuit presupusul atacator. Vecinii bărbatului l-au descris ca fiind un om tăcut și serios, care nu interacționa cu ei. 

Un terorist a ucis, în noaptea de joi spre vineri, la Nisa, cel puţin 84 de persoane, printre care şi copii, după ce a intrat cu viteză, cu un camion, în mulţimea strânsă pentru a vedea focurile de artificii pe celebra Promenade des Anglais.

În clipele care au urmat atacului, un hotel de lux de pe faleză s-a transformat în spital de campanie. Vorbim de hotelul Negresco. Zeci de răniţi s-au adăpostit acolo şi au primit primele îngrijiri medicale. În apropierea hotelului Negresco, se află şi corespondentul Digi24, Sebastian Perju, care relatează despre starea celor doi răniți români din atentat:

Citiți și:
Atentatul de la Nisa. Filmul evenimentelor
Atentat la Nisa. Peste 50 de copii au fost duși la spital
Atentat la Nisa. Martor: „E groaznic să vezi un copil care îți întindea mâna să-l ajuți și nu puteai”
Atentat la Nisa. Șoferul a fost identificat. Polițiștii fac percheziții la locuința lui
Atentat la Nisa. Liderii lumii musulmane condamnă atacul

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri