Corpul femeii ucise de un polițist britanic a fost găsit într-o pădure

Data actualizării: Data publicării:
Sarah Everard a fost văzută ultima oară în seara zilei de 3 martie.
Sarah Everard a fost văzută ultima oară în seara zilei de 3 martie.

Poliţia britanică a confirmat vineri că trupul găsit în ancheta privind dispariţia unei londoneze care a provocat un val de emoție în Regatul Unit este cel al britanicei Sarah Everard, în vârstă de 33 de ani, relatează Agerpres.

În acest caz, un suspect, un ofiţer în vârstă de 40 de ani de la o unitate de poliţie din Londra însărcinată cu protejarea reprezentanţelor diplomatice, a fost arestat marţi şi se afla încă în arest vineri, fiind suspectat de crimă.

„Cadavrul a fost găsit şi a avut loc o identificare oficială. Pot confirma că este vorba despre Sarah Everard", a declarat comisarul adjunct Nick Ephgrave într-o scurtă declaraţie, în faţa Scotland Yard.

Trupul femeii a fost descoperit într-o pădure din Kent (sud-estul Angliei), la 78 de km distanţă de locul în care Everard a fost văzută ultima dată.

Sarah Everard nu a mai dat niciun semn de viaţă după ce a plecat din apartamentul unui prieten situat în cartierul Clapham, sudul Londrei, în seara de 3 martie, pentru a se întoarce la locuinţa ei din cartierul Brixton, la aproximativ 50 de minute de mers pe jos. Ea a fost surprinsă ultima dată de o cameră de supraveghere la ora 21:30 în acea seară.

Premierul britanic Boris Johnson a scris joi pe Twitter că este „şocat şi întristat” de acest caz: „Trebuie să acţionăm rapid pentru a găsi toate răspunsurile la această crimă oribilă”.

Poliţistul acuzat de crimă a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru o rană pe care şi-a provocat-o în timp ce se afla singur în celula sa, a spus poliţia. El este de asemenea suspectat de fapte separate de exhibiţie sexuală.

Ofiţerul de poliţie făcea parte dintr-o unitate specializată, având ca sarcină patrularea în jurul misiunilor diplomatice, a declarat poliţia londoneză într-un comunicat.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri