Crima care a șocat Italia. Mama unui măcelar vedetă pe TikTok a fost lovită cu ciocanul, ștrangulată și apoi arsă în propria casă

Data actualizării: Data publicării:
doi carabinieri imbracati in costum de protecție
Mama unui măcelar vedetă pe TikTok a fost lovită cu ciocanul, ștrangulată și apoi arsă în propria casă. FOTO: Profimedia Images

O femeie de 73 de ani, mama măcelarului vedetă TikTok Donato De Caprio, a fost ucisă în propria casă de o vecină din cauza unui motiv banal. Bătrâna a fost găsită ucisă cu o brutalitate feroce, lovită cu ciocanul, strangulată cu un cabul electric și apoi arsă.

Crima, care a iscat un val de furie în Italia, a avut loc într-un cartier din Napoli, scrie Corriere della Sera.

Victima este Rosa Gigante, în vârstă de 73 de ani, mama lui Donato De Caprio, devenit celebru după ce a început să posteze filmulețe în care face sandvișuri „cu sau fără pesmet”.

Totul a pornit de la o ceartă între vecine. Stefania Russolillo, o femeie în vârstă de 47 de ani, a mărturisit deja crima și a fost reținută de poliție. Ea a mărturisit că o bănuia pe Rosa Gigante că îi fură facturile din cutia poștală. A adăugat că nu își mai amintește ce s-a întâmplat, potrivit sursei citate.

Bătrâna a fost găsită cu cablul electric înfășurat în jurul gâtului și cu arsuri mari pe corp.

Crima a fost sesizată de vecini. Numeroși oameni din zonă s-au adunat în fața casei, iar sute de mesaje de condoleanțe pentru Donato De Caprio au fost transmise pe rețelele sociale.

Hilary Sedu, avocata familiei Rosei, a susținut că femeia ar fi intrat în casă crezând că Rosa ar fi primit bani de la fiul ei.

Anchetatorii urmează să stabilească dacă la locul crimei au fost și alte persoane și dacă infracțiunea a fost comisă cu premeditare.

Cu peste 3 milioane de urmăritori pe Tiktok, Donato pregătește sandvișuri întrebând clienții dacă este nevoie sau nu de pesmet în sandviș. Produsele sale ajung să coste chiar și 13 euro.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri