Decizie fără precedent a Casei Regale, după apariția informațiilor că Meghan Markle și Kate Middleton nu își vorbesc

Data publicării:
Meghan Markle si Kate Middleton
Foto: Guliver/Getty Images

Palatul Kensington a cerut ajutorul mai multor firme de social media pentru a combate abuzurile la care sunt supuse în mediul online Kate Middleton și Meghan Markle, scrie CNN. Este prima dată când Casa Regală a Marii Britanii apelează la companiile specializate pentru un asemenea caz. 

Meghan Markle si Kate Middleton
Foto: Guliver/Getty Images

Casa Regală a cerut ajutor pentru a controla comentariile răutăcioase din mediul online, în special pe Twitter și Instagram, adresate celor două ducese. Aceste comentarii sunt făcute, de obicei, la adresa uneia dintre ducese, de către fanii celeilalte.

Multe dintre comentarii au conținut rasist și sexist, iar eliminarea lor de pe rețelele de socializare s-ar putea dovedi imposibilă. Casa Regală susține că, deși multe dintre comentarii sunt pozitive, este suficient să apară câteva persoane rău intenționate pentru ca întreaga conversație să fie deturnată.

De când a deschis conturi oficiale pe Twitter și Instagram, Casa Regală a folosit intrumente manuale și automate pentru a monitoriza comentariile și a le șterge pe cele cu conținut nepotrivit, rasist, sexist sau violent.

Numărul acestor comentarii s-a înmulțit după ce în presa din Marea Britanie au apărut mai multe informații potrivit cărora între Meghan Markle și Kate Middleton ar fi apărut mai mult tensiuni și că cele două nu își mai vorbesc și încearcă să evite pe cât de mult posibil.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri