Detalii mai puţin cunoscute despre bebeluşii regali: cum se alege numele

Data publicării:
charles diana

Puţină lume ştie că, până în 1956, toţi bebeluşii regali erau ţinuţi în pătuţuri de fier. Şi mai puţin ştiut este că micuţii prinţi din familia regală britanică erau obligaţi să poarte rochii până la împlinirea vârstei de 16 ani.

Ceva mai cunoscută este formula prin care li se alege numele bebeluşilor regali. Trebuie combinate patru prenume populare din era victoriană cu numele casei de Windsor. De exemplu, un bebeluș a fost botezat Elizabeth Arthur Mary Henry Windsor.

Tinerii prinţi şi tinerele prinţese învaţă salutul regal de la vârste foarte fragede. Dar, poate dura până la doi ani până când micuţii reuşesc să prezinte salutul corect.

Toţi bebeluşii regali de până acum au semănat cu Winston Churchill în tinereţe - o picanterie care până acum a fost un motiv de amuzament.

Bebeluşii regali se orientează mai greu atunci când o cameră foto este prin preajmă. Însă tinerele vlăstare ale familiei regale sunt surprinzător de flexibile.

Paradoxal, deşi mulţi dintre ei au ajuns la maturitate piloţi militari, unii copii ai cuplurilor dinastice se tem de înălţime.

Hainele pe care bebeluşii regali le poartă nu trebuie să trădeze dacă este vorba despre un băieţel sau despre o fetiţă.

De la vârste foarte fragede, copiii familiei conducătoare britanice ţintesc foarte sus. Bebeluşii regali cresc în castele desprinse parcă din poveşti, dar trebuie să cerşească atenţie, la concurenţă cu patrupedele - în cazul de faţă, căţei din rasa corgie.

Tinerii prinţi sunt încurajaţi să-şi conducă singuri cărucioarele de la vârste foarte fragede.

Protocolul regal spune că proaspetele mămici trebuie să poarte mereu pălării în prezenţa bebeluşilor pe care i-au adus pe lume.

Există şanse de 1 la 50.000 ca un copil al familiei regale să se nască roşcovan. 

Bucurie imensă în familia regală a Marii Britanii. Ducesa de Cambridge şi soţul ei, prinţul William, au devenit ieri, 22 iulie, părinţii unui băieţel. Moştenitorul coroanei britanice a venit pe lume la ora locală 16.24, adică la 18.24 de minute ora României cu o greutate de 3 kilograme şi opt sute de grame.

Citiți și: Prințul William: „Nu putem fi mai fericiți de-atât”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri