Disneyland Paris şi-a cerut scuze după ce a împiedicat o mamă să alăpteze în public. „A șocat clienții străini”

Data publicării:
O mamă a fost împiedicată să alăpteze în Disneyland Paris.
Disneyland Paris şi-a cerut scuze după ce a împiedicat o mamă să alăpteze în public. Foto: Twitter / marieastier

Disneyland Paris şi-a cerut scuze marţi după ce angajaţi ai parcului de distracţii au cerut unei femei să nu mai alăpteze în public, relatează AFP.

„Regretăm profund această situaţie şi îi cerem încă o dată scuze sincere mamei în cauză. Cererea care i-a fost adresată nu corespunde regulamentului nostru intern şi valorile noastre, a scris Disneyland Paris pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu există restricţii privind alăptarea la Disneyland Paris, a adăugat parcul situat în Marne-la-Vallée, lângă Paris.

Un internaut a scris duminică pe Twitter, alături de o fotografie, că agenţii de securitate au împiedicat o mamă să-şi alăpteze bebeluşul de 2 luni pe motiv că a şocat clienţii străini!”.

Disneyland Paris a răspuns la acest mesaj a doua zi, reamintind pur şi simplu că pune la dispoziţia mamelor centrul Baby care cu echipamente adecvate şi confortabile, precum scaune speciale pentru alăptare.

„Dragă @DisneylandParis, alăptarea unui copil nu este o infracţiune. Faptul că aveţi camere speciale este un lucru bun, însă nu noi decidem unde şi când îi va fi foame unui bebeluş, a reacţionat pe Twitter ministrul pentru cetăţenie, Marlene Schiappa.

„Nu începeţi şi voi să stigmatizaţi mamele, este şi aşa destul de greu peste tot. Vă mulţumesc anticipat, a adăugat ea.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri