Ducesa de Cambridge a născut un băiat

Data publicării:
william si kate mediafax 1

Bucurie imensă în familia regală a Marii Britanii. Ducesa de Cambridge şi soţul ei, prinţul William, au devenit părinţii unui băieţel. Moştenitorul coroanei britanice a venit pe lume la ora locală 16.24, adică la 18.24 de minute ora României cu o greutate de 3 kilograme şi opt sute de grame.

__________________________

Ducele de Cambridge a stat pe tot timpul naşterii alături de soţia sa. Potrivit Casei Regale, Catherine şi băieţelul se simt foarte bine. Soţia prinţului William şi nou-născutul său îşi vor petrece noapte în spitalul Saint Mary din Londra. Regina Elisabeta a II-a şi soţul ei, Ducele de Edinburg s-au declarat încântaţi la auzul veştii că moştenitorul coroanei britanice este un băieţel.

De altfel, prima care a fost anunţată că Ducesa de Cambrideg a născut a fost suverana Marii Britanii, apoi prinţul Charles şi unchiul bebeluşului, Prinţul Harry.

De la spital a plecat spre Buckingham, sub escorta poliţiei, şi scrisoarea oficială semnată de medicii care au avut grijă de Kate şi de bebeluş. În curtea palatului, scrisoarea a fost afişată pe un şevalet şi, astfel, întreg poporul a aflat că bebeluşul regal s-a născut. Odată ajuns pe tron, băiețelul ducelui şi al ducesei de Cambridge va fi cel de-al 43-lea monarh al Marii Britanii.  

Soția pințului William a fost internată azi la Spitalul Sf. Maria din Londra, după ce au apărut primele semne ale travaliului.

 „Ducesa de Cambridge a fost internată în această dimineaţă la Spitalul St. Mary din Londra, în primele etape ale naşterii. Ducesa a mers cu maşina de la Palatul Kensington până la aripa Lindo a spitalului, alături de ducele de Cambridge”, a declarat un purtător de cuvânt al Casei Regale.

Pe 3 decembrie 2012, la peste un an şi jumătate de la nunta lor somptuoasă, prinţul William şi soţia sa, Catherine, au anunţat că vor avea primul lor copil, viitorul moştenitor al tronului Marii Britanii, iar această veste era aşteptată cu înfrigurare şi speranţă, de multe luni, de întregul regat.

William, fiul prinţului Charles şi al prinţesei Diana, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011, la Londra, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmărită de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri