Film de Hitchcock pe litoralul britanic. Pescărușii atacă oamenii

Data publicării:
pescarusi atac 09 08 2015 captura

Pescăruşii de pe litoralul britanic îi atacă pe turişti, le fură mâncarea.

Cliff Faires, proprietarul unui fast food: E ca şi cum ar fi antrenaţi. Antrenaţi de terorişti, sunt sigur de asta.

Mai în glumă, mai în serios, atacurile pescăruşilor de pe litoralul britanic seamănă panică printre turişti. Tabloidele din Regat alimentează şi ele groaza şi vorbesc despre oameni puşi pe fugă de păsări.

Jack Messenger, angajat al unui fast food: La un moment dat, o femeie stătea acolo, iar pescăruşii pur şi simplu au atacat-o. Iar acea persoană a luat-o la fugă, în timp ce pescăruşii i-au furat mâncarea.

Localnicii povestesc şi ei că pescăruşii au strategie. Cei mai îndrăzneţi atacă oamenii, iar ceilalţi vin în stol şi îi pun pe fugă. Au existat chiar şi cazuri în care animale de companie au murit după ce au fost agresaţi de păsări.

Dincolo de panică, o explicaţie pentru schimbarea comportamentului păsărilor există.

Jack Messenger, angajat al unui fast food: Cred că sunt atât de îndrăzneţi fiindcă nu prea mai găsesc mâncare, aşa că au început să atace oamenii.

Cazul pescăruşilor agresivi a ajuns şi la urechile premierului britanic David Cameron. El le-a cerut oamenilor să nu cadă pradă isteriei, pentru că autorităţile au şi ele un plan: să folosească păsări de pradă pentru alungarea pescăruşilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri