Fost model de 24 de ani, ministru adjunct de Interne în Ucraina

Data actualizării: Data publicării:
anastasia 3

Scandalurile politice nu sunt un lucru neobișnuit în Ucraina, iar cel mai nou are în centrul atenției o tânără, fost fotomodel de 24 de ani, care a fost numită ministru adjunct de Interne.

anastasia 2

Tânăra a fost criticată de ucraineni după numirea în funcție, mai ales după ce poze în care aceasta apare nud au fost făcute publice pe internet, potrivit BBC.

Acest scandal vine după ce o altă tânără, Anna Kalinciuk, 23 de ani, a fost numită să dirijeze campania anticorupție în Ucraina.

Anastasia Deeva se apără spunând că are experiența necesară pentru acest post pentru că a fost consilieră pentru un parlamentar și a lucrat pentru o companie suedeză de energie.

anastasia 3

Știam ca voi fi în lumina reflectoarelor, că voi fi criticată și vor exista mesaje distorsionate. Dar nu m-am așteptat niciodată la atacuri atât de josnice”, a spus ea.

Ministrul de Interne, Arsen Avakov, șeful său, o susține însă în continuare.

„Principalul lucru pe care oamenii i-l reproșează este faptul că este tânără. În tradiția sovietică, acest gen de post era pentru un monstru, dar noi am angajat o fată”, a scris acesta, pe pagina sa de Facebook.

anastasia 4

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri