Fosta iubită a lui F. Hollande îşi lansează cartea despre relaţia cu preşedintele

Data publicării:
trierveiler 1

În cartea intitulată "Merci Pour Ce Moment", fosta parteneră a preşedintelui Franţei descrie disperarea care a cuprins-o atunci când a aflat de aventura liderului de la Elysee cu o actriţă. Fosta jurnalistă scrie că a cedat nervos şi a luat o doză mare de somnifere, un gest pe care acum îl regretă şi pe care nu îl recomandă nimănui. 

La două săptămâni de la acest moment, pe 26 ianuarie 2014, Francois Hollande şi Valerie Trierweiler s-au despărţit, deşi preşedintele i-a jurat partenerei, pe viaţa fiului său, că nu a avut o aventură cu Julie Gayet. Francois Hollande a refuzat mereu să vorbească despre acest scandal amoros. 

„Fiecare, în viaţa sa personală, poate trece prin încercări. Este şi cazul nostru. Există momente dureroase, dar am un principiu, anume că problemele private rămân private”, a spus Francois Hollande, preşedintele Franţei. 

Cartea de 320 de pagini a fost redactată în cel mai mare secret şi descrie nu doar scandalul amoros, ci şi alte detalii din viaţa la Elysee, dezvăluie informaţii personale despre Francois Hollande, dar şi despre alte prime doamne. 

„Descoperi că lui (n.red: Francois Hollande) nu-i plac săracii, deşi este socialist. Are anumite reproşuri şi glume. Bine, vorbim despre umor, dar mi-e teamă că acest lucru îi va păta imaginea”, a spus Catherine Schwabb, editor-şef Paris Match. 

În aceeaşi carte, fosta prima doamnă a Franţei scrie şi despre gelozia care a cuprins-o pe Michelle Obama atunci când soţul ei, preşedintele Statelor Unite, şi-a făcut un selfie cu şefa guvernului danez şi premierul britanic la înmormântarea lui Nelson Mandela.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri