Poza devenită virală după incendiul de la Notre Dame. Bărbatul pe care îl caută tot internetul

Data actualizării: Data publicării:
Brooke Windsor, notre dame, incendiu notre dame
Foto: Brooke Windsor/Twitter

Rugămintea unei turiste care a făcut o fotografie în fața Notre Dame cu puțin timp înainte ca celebra catedrală să ia foc a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce a fost postată pe Twitter. În fotografie apare un bărbat care se joacă o fetiță. Iar autoarea fotografiei vrea acum să-i găsească, scrie BBC.

ACTUALIZARE: A fost găsit bărbatul din poza devenită virală după incendiul de la Notre-Dame

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Brooke Windsor, în vârstă de 23 de ani, spune că a făcut fotografia cu numai o oră înainte ca Notre Dame să fie cuprinsă de flăcări.

„Twitter, dacă ești magic, așa cum se crede, ajută-l (n.r. pe bărbat din poză) să găsească asta”, a scris tânăra pe site-ul de socializare.

Postată în data de 16 aprilie, la ora 3 dimineața, fotografia a fost distribuită până acum de aproape un sfert de milion de ori și a strâns aproape 500.000 de like-uri.

Brooke Windsor, Notre Dame
Foto: Brooke Windsor/Twitter

Brooke, din Michigan, SUA, a spus pentru BBC că nu a reușit încă să-i găsească pe bărbatul și fetița din poză, însă își păstrează speranța. Vrea să le dea fotografia, pentru că a surprins un moment foarte frumos și s-a gândit că celor doi le-ar plăcea să aibă această amintire. Însă nu știe dacă sunt tată și fiică.

Brooke Windsor a fost una dintre miile de persoane care au privit, în șoc, pe stradă, cum celebra catedrală se predă flăcărilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri