VIDEO | Dăncilă, gafă în timpul vizitei oficiale în Muntenegru

Data actualizării: Data publicării:
dancila viorica vasilica

Premierul Viorica Dăncilă a susţinut miercuri o conferinţă de presă comună cu premierul muntenegrean Duško Marković, în care a spus că se bucură să fie la Pristina, capitala Kosovo, în loc să spună Podgorica, care este capitala Muntenegrului. În înregistrarea conferinţei prezentată de Guvernul din Muntenegru, momentul în care premierul român rosteşte „Pristina” este fără sonor.

„Mă bucur să fiu astăzi la Pristina, în prima vizită a unui prim-ministru român în Muntenegru”, a spus Dăncilă.

Translatorul a sesizat greşeala şi a spus Podgorica, care este, de fapt, capitala Muntenegrului.

De asemenea, Guvernul muntenegrean a cenzurat greşeala făcută de prim-ministrul Viorica Dăncilă, pe linkul canalului de youtube al Guvernului din Muntenegru (video jos) către înregistrarea conferinţei de presă neauzindu-se, la minutul 6:03, când Dăncilă rosteşte „Pristina”. De asemenea, comentariile sunt dezactivate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Executivul de la Bucureşti a întrerupt de pe contul de Facebook transmisiunea live a conferinţei de presă, iar ulterior nu a mai publicat vreo înregistrare cu aceasta. 

„O gafă serioasă”, care riscă să afecteze relațiile dintre România și Muntenegru. Este reacția lui Adrian Dobre, fost secretar de stat și fost purtător de cuvânt al PSD, la cea mai recentă gafă a premierului Viorica Dăncilă. Detalii aici.

Premierul Viorica Dăncilă se află, în perioada 25-27 iulie, într-o vizită oficială în Muntenegru şi în Republica Macedonia.

Sursa: Digi24, News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri