GALERIE FOTO. La Roma a nins pentru prima dată din 2012

Data actualizării: Data publicării:
roma 13

Şcolile şi mai multe atracţii turistice din capitala Italiei sunt închise luni, după ce la Roma a nins pentru prima dată din 2012, informează DPA și Agerpres.


Foto: Twitter

Colosseum-ul, cea mai vizitată atracţie turistică a Italiei, a fost închis în prima zi a acestei săptămâni, alături de Forumul Roman şi de Colina Palatină, iar autorităţile le-au solicitat rezidenţilor să evite deplasările.

GALERIE FOTO: 

roma 8
roma 8

Foto: Twitter

Prin urmare, circulaţia era neobişnuit de liniştită luni în capitala Italiei, iar pe străzi puteau fi văzute persoane fotografiind condiţiile meteorologice neobişnuite.

Serviciul de transport public din Roma funcţiona la capacitate redusă, iar traficul feroviar în şi dinspre oraş a fost grav perturbat.

Autorităţile locale şi organizaţiile caritabile catolice au lăsat deschise peste noapte mai multe biserici, metroul şi gările pentru a oferi găzduire persoanelor fără adăpost.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În mai multe oraşe italiene au fost înregistrate ninsori luni, în special în cele din regiunile centrale. Duminică, meciul de fotbal dintre Juventus şi Atalanta a fost anulat la Torino din cauza căderilor de zăpadă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri