Încă o criză la KFC în Marea Britanie, după cea de pui. „Este unul dintre produsele preferate de clienții restaurantului”

Data actualizării: Data publicării:
kfc
FOTO: Shutterstock

La câteva zile de la criza de carne de pui din magazinele KFC din Marea Britanie, iubitorii de pui picant se confruntă cu o altă problemă: lipsa sosurilor din restaurantele fast-food.

kfc
FOTO: Shutterstock

KFC anunța în urmă cu 10 zile că 646 de restaurante erau închise, dintre cele 900, în Marea Britanie și Republica Irlanda, din cauza unor probleme la sistemul de distribuție a cărnii.

Deși majoritatea restaurantelor tip fast-food au fost deschise între timp, clienții se plâng acum de deficitul de sos, relatează Business Insider.

Multe plângeri au ajuns și în mediul online.

Mânânc la KFC în Warrington și nu este sos. Ce se întâmplă?”, a scris o persoană pe Twitter.

L-am trimis pe prietenul meu la KFC să aducă mâncare la pachet, însă s-a întors fără sosuri, pentru că s-au terminat”, scrie o internaută.

Un purtător de cuvânt al KFC a declarat: „97 la sută dintre restaurante sunt acum deschise, cu toate astea, din cauza unor problemele a distribuitorului DHL, unele restaurante continuă să servească un meniu redus, inclusiv sos. Lucrăm cât de mult putem pentru a rezolva acest lucru, știm că sosul este unul dintre produsele preferate de clienții noștri”.

KFC a avut probleme de aprovizionare, acum două săptămâni, din cauza unor dificultăți la sistemul de distribuție a cărnii. Lanțul de restaurante a ales să lucreze cu DHL, companie care a dat vina pe „probleme operaționale” pentru întreruperea aprovizionării acestor magazine. Înainte, lanțul de restaurante lucrat cu grupul sud-african Bidvest.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri