Incendiu provocat de o trotinetă electrică, în Germania. Zece persoane au inhalat gaze toxice

Data publicării:
incendiu-germania-trotineta-electrica
Foto: twitter.com/BFMuenchen

Zece persoane au avut nevoie miercuri de îngrijiri medicale după ce au inhalat gaze toxice în urma declanşării unui incendiu într-un bloc de apartamente din oraşul german Munchen, cauza incendiului fiind o trotinetă electrică, relatează Agerpres.

Potrivit poliţei germane, trotineta era la etajul doi al clădirii de nouă etaje atunci când a luat foc. Incendiul s-a răspândit rapid, dar a fost stins în aproximativ o jumătate de oră.

Conform pompierilor, circa 90 de locatari au reuşit să părăsească singuri clădirea, însă zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că prezentau semne de intoxicaţie provocată de inhalarea de gaze.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Zeci de accidente provocate de trotinete în Berlin

Acest incident se adaugă unei liste de evenimente în care au fost implicate recent în Germania trotinetele electrice, un element nou tot mai prezent în peisajul urban şi care în această ţară a provocat o mare polemică.

Începând cu 15 iunie, poliţia a înregistrat numai la Berlin 74 de accidente în care au fost implicate trotinete electrice, în urma cărora 16 persoane au fost rănite grav şi alte 43 de persoane au suferit răni minore, majoritatea accidentelor fiind provocate de utilizatorii de trotinete aflaţi în stare de ebrietate.

Folosirea trotinetelor electrice a fost legalizată în Germania în luna mai, de atunci numărul lor crescând semnificativ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri