Keith Flint, solistul Prodigy, s-ar fi sinucis, potrivit unui coleg de trupă

Data actualizării: Data publicării:
prodigy keith flint
FOTO: Shutterstock

Keith Flint, solistul Prodigy, a murit la vârsta de 49 de ani. Corpul artistului excentric a fost descoperit în locuința sa din Essex. Liam Howlett, coleg de trupă cu acesta, a declarat că Keith Flint „și-a luat viața în weekend”, potrivit The Guardian.

prodigy keith flint
FOTO: Shutterstock

Formația The Prodigy a transmis un mesaj după moartea lui vocalistului Keith Flint:

„Cu șoc și o tristește profundă confirmăm moartea fratelui și prietenului nostru cel mai bun, Keith Flint. Un adevărat pionier, inovator și o legendă. Îi vom simți lipsa. Vă mulțumim că ne respectați intimatatea în această perioadă.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Liam Howlett, fondatorul trupei The Prodigy, a confirmat că Keith Flint s-ar fi sinucis. „Știrea este adevărată, nu-mi vine să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith și-a luat viața, în decursul weekend-ului”, a scris Liam pe Instagram.

„Sunt șocat, nervos, confuz și cu inima frântă. Odihnește-te în pace”, a adăugat Liam.

Purtătorul de cuvânt al Poliției din Essex a declarat: „Am fost chemați la adresă, luni dimineață, la ora 08:10, din cauza unor îngrijorări legate de starea unui bărbat. Din păcate, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost pronunțat mort la fața locului. Decesul nu este tratat ca fiind suspect”.

Keith Flint a devenit o figură simbolică în muzica britanică, din anii 90, datorită spectacolelor sale pline de energie, dar și pentru aspectul lui fizic distinctiv.

Prodigy este o formație engleză de muzică electronică care s-a remarcat cu melodii precum: „Firestarter”, „Breath”, „No Good”, „Out of Space” sau „Voodoo People”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri