Luare de ostatici într-o localitate de lângă Bologna

Data actualizării: Data publicării:
luare de ostatici bologna
Foto: reggionline.com

Luare de ostatici în Italia. Un bărbat înarmat cu un cuțit a intrat într-un oficiu poștal Pieve Modolena, Reggio, și a început să-i amenințe pe angajați, transmite Sergiu Balaban, corespondent Digi24 în Italia. Agresorul s-a predat după aproximativ opt ore.

luare de ostatici bologna
Foto: reggionline.com

Actualizare 18:10. După opt ore de tratative, Carabinierii italieni au reușit să-l convingă pe agresor să se predea. Toți angajații oficiului poștal au scăpat nevătămați.

O femeie a fost eliberată în timpul negocierilor, după ce starea ei de sănătate s-ar fi agravat. Ea a fost transportată la spital cel mai probabil din cauza unui atac de panică.


Actualizare 13:35. Tratative în curs la Pieve Modolena. După lungi negocieri, bărbatul a fost convins să elibereze o femeie. Singura cerință pe care o are infractorul este să poată vorbi personal cu ministrul de interne al Italiei, Matteo Salvini.

Carabinierii așteaptă o echipă specială de intervenție, cunoscută drept "le Teste di Cuoio" pentru a putea pătrunde în interiorul oficiului poștal. Acolo încă sunt ținuți ostatici patru oameni.


Ulterior acesta s-a baricadat în interiorul clădirii. Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi un infractor condamnat la 19 ani de închisoare într-un dosar legat de 'Ndrangheta și, până în această zi, era de negăsit.

În poștă s-ar afla cinci persoane, toți angajații oficiului. În interior se aflau și șapte clienți, însă cu toții au fost lăsați să plece.

Poliția a închis două străzi și negociază eliberarea ostaticilor.

Știre în curs de actualizare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri