Magazinele alimentare din Rusia sunt tot mai goale, populația cumpără tricouri cu Putin

Data publicării:
rafturi goale 1

Imagini dezolante au fost surprinse în magazinele din Moscova la numai câteva zile după ce Rusia a decis să interzică timp de un an importurile de carne de vită, porc şi pui, peşte, fructe, legume şi lactate din ţările Uniunii Europene, Statele Unite, Australia, Canada şi Norvegia.

Rafturile marilor magazine sunt aproape goale din cauza embargoului.

Deşi măsurile au fost decise de preşedintele Vladimir Putin şi afectează populaţia, „țarul” rămâne foarte admirat de ruşi. Sute de oameni stau ore lungi la coadă ca să cumpere tricouri desenate cu chipul liderului.

„Politica mondială nu trece prin cele mai uşoare clipe, presiunea pe ţara noastră, pe Rusia s-a intensificat. Acum este timpul să le arătăm liderilor că suntem alături de ei”, spune unul dintre fanii lui Putin.

„Ar trebui să purtăm acest tip de tricou pentru ca toată lumea să vadă că ţara noastră şi poporul susţin politicile preşedintelui şi ale guvernului”, îndeamnă o tânără.

Printre cei care s-au aşezat la coadă pentru a-şi cumpăra tricouri cu figura lui Vladimir Putin s-a numărat şi celebrul actor american Mickey Rourke.

Dacă nu mi-ar fi plăcut de el, nu aş fi cumpărat acest tricou. L-am întâlnit de câteva ori şi a fost un domn adevărat, un tip normal, m-a privit direct în ochi. Este un tip de treabă. Dacă nu credeam asta, nu aş purta tricoul. Nu ar avea bani să mă plătească”, a declarat Mickey Rourke.

Actorul nu este singura vedetă americană care îl admiră pe Vladimir Putin. Steven Segal a declarat că preşedintele Rusiei îi este prieten bun, pe care şi l-ar fi dorit chiar frate. De curând, Steven Seagal a susţinut un concert în Crimeea, pe o scenă decorată cu drapelele separatiştilor din Ucraina.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri