Marea Britanie: Casa Paddy Power şi-a suspendat pariurile, convinsă că bebeluşul regal s-a născut deja

Data actualizării: Data publicării:
The Duke And Duchess Of Sussex Sign A Book Of Condolence At New Zealand House
Foto: GettyImages

Casa britanică Paddy Power a suspendat joi seară pariurile ce vizau data de naştere a viitorului bebeluş din familia regală a Marii Britanii, avansând ipoteza potrivit căreia primul copil al prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan, a cărui venire pe lume era aşteptată la sfârşitul lunii aprilie sau începutul lunii mai, s-a născut deja, informează AFP.

Commonwealth Day 2019
Primul copil al prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan, este așteptat să se nască la începutul lunii mai. Foto: GettyImages

"Am suspendat pariurile pentru ziua de naştere a bebeluşului lui Harry şi al lui Meghan, după o creştere considerabilă a pariurilor (joi seară), ceea ce indică faptul că cineva cunoaşte anumite lucruri", a declarat într-un comunicat agentul de presă al casei Paddy Power. El se declară "convins că naşterea regală a avut deja loc".

Însă această opinie nu este împărtăşită de concurenţii casei Paddy Power.

"Nu credem că bebeluşul a venit deja pe lume", a declarat la rândul său pentru AFP Rupert Adams, purtător de cuvânt al casei William Hill. "Ar fi dificil de păstrat atât de secretă o naştere ce implică un număr enorm de persoane", a adăugat el.

Casa William Hill a propus pariorilor două opţiuni: "un bebeluş născut în aprilie" şi "un bebeluş născut în mai". Ei au închis pariurile miercuri seară, nu din convingerea că bebeluşul regal s-ar fi născut deja, ci pentru că luna mai a început în ziua de miercuri.

"Am suspendat deja pariurile despre sexul bebeluşului pe 9 aprilie, pentru că oricare ar fi fost câştigurile pe care noi le-am oferit, oamenii au continuat să mizeze pe naşterea unei fetiţe", a precizat Rupert Adams.

Casa Ladbrokes propune în continuare britanicilor opţiunea de a paria pe data, sexul şi prenumele bebeluşului, potrivit unui comunicat remis redacţiei AFP de serviciul său de presă.

Bebeluşul va ocupa locul al şaptelea în ordinea de succesiune la tronul britanic

După anunţul referitor la sarcina lui Meghan, pariorii au privilegiat opţiunea naşterii unei fetiţe, care ar urma să primească prenumele Diana, la fel ca mama prinţului Harry. Bebeluşul va ocupa locul al şaptelea în ordinea de succesiune la tronul britanic.

Cu toate acestea, "pariuri de ultim minut" au fost făcute în număr mare şi mizează pe naşterea "unui băieţel", a precizat Jessica Bridge de la casa Ladbrokes.

O naştere regală generează întotdeauna un număr uriaş de speculaţii în Marea Britanie, însă sarcina ducesei de Sussex a stimulat în mod deosebit curiozitatea publicului larg, deoarece cuplul princiar britanic doreşte să păstreze o discreţie cât mai mare asupra vieţii sale private.

Harry şi Meghan au anunţat la începutul lunii aprilie că vor "împărtăşi vestea bună" despre naşterea primului lor copil după ce o vor fi sărbătorit "într-un cadru privat, în familie", spre deosebire de prinţul William şi soţia lui, Kate, care i-au prezentat în faţa presei internaţionale pe cei trei copii ai lor imediat după naşterea acestora.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri