Mărturia unui român, martor la incendiul de la Notre-Dame: "Starea de spirit în stradă este una dezolantă"

Data actualizării: Data publicării:
incendiu

"Starea de spirit în stradă este una dezolantă," a povestit pentru Digi24 Iulian Bisericaru, un român care este martor la dezastrul de la Notre-Dame. Incendiul izbucnit luni seară a ars aproape în întregime acoperișul, iar una din turle s-a prăbușit. 

Iulian Bisericaru: "Am în fața mea încă incendiul care este în flacără destul de mare în Notre-Dame. Acoperișul, nu a mai rămas aproape nimic din el, iar starea de spirit în stradă este una dezolantă. Oamenii sunt extrem de triști și s-a auzit în momentul când turnul din spatele fațadei, turnul acela înalt, s-a prăbușit, s-a auzit un oftat îndelung, chiar și strigăte, iar din acel moment oamenii deja au început să rămână pe loc, să privească în gol și toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă care sunt concluziile după dezastrul acesta."

Un incendiu a izbucnit luni seară la catedrala Notre-Dame din Paris. Nu este clară cauza incendiului, însă oficialii susţin că ar putea avea legătură cu lucrările de renovare. 

Potrivit martorilor, tot acoperișul catedralei s-a prăbușit. Incendiul nu este încă sub control, pompierii nu reușesc să stăpânească flăcările care se întind cu repeziciune.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri