Meghan Markle şi prinţul Harry angajează a treia bonă în șase luni pentru bebelușul Archie

Data publicării:
New York Yankees v Boston Red Sox
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Ducele și ducesa de Sussex ar fi deja la a treia dădacă pentru bebelușul Archie în șase săptămâni, după ce primele două femei au încetat să mai lucreze pentru ei.

Meghan Markle a pierdut un număr impresionant de angajați din mai 2018, de la nunta cu prințul Harry – inclusiv o gardă de corp, o asistentă personală și o secretară privată.

Nu se cunoaște încă dacă cele două dadace au plecat voluntar sau au fost rugate să plece, scrie presa britanică.

Surse regale spun că decizia cuplului în alegerea dădacei lui Archie este „profund personală” și „depinde de nevoile bebelușului și ale părinților”.

Deseori este nevoie de diferite nevoi în diferite stadii ale vieții copilului. Prima dădacă a fost o asistentă medicală”, au declarat surse apropiate ducilor pentru presa britanică.

La începutul lunii iunie, o a treia femeie, britanică, a fost angajată să aibă grijă de bebelușul Archie. Noua bonă ar fi fost pusă să semneze un contract amplu.

Meghan se trezește noaptea, la câteva ore, ca să-l hrănească pe Archie. Meghan n-a început să meargă la sală, nu se grăbește să revină la forma ei fizică dinainte. Ea nu are un antrenament strict. Se bucură de maternitate”, spun sursele citate.

O fostă asistentă personală a ducesei de Sussex, Samantha Cohen, ar fi spus despre Meghan Markle că este o persoană foarte dificilă cu care se lucrează greu. Cohen a renunțat la post după șase luni.

Un alt ajutor al lui Markle, Melissa Toubati, în vârstă de 39 de ani, a demisionat la sfârșitul lui 2018. Asistenta franceză a jucat un rol important în succesul nunţii regale. Ea a renunţat la post după ce „a avut de suportat prea multe”.

O sursă a declarat pentru Mirror: „Era supusă unei presiuni prea mari şi devenise prea mult. A avut multe de îndurat. Meghan îi cerea foarte multe şi a făcut-o să plângă”. Toubati lucrase înainte pentru Robbie Williams.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri