Sari la conținut

Michael Schumacher a fost externat din spital

Michael Schumacher a fost externat astăzi din spitalul din Lausanne, acolo unde a stat pentru aproximativ șase luni de zile în urma accidentului de schi pe care fostul campion de Formula 1 l-a avut.

Michael Schumacher va fi tratat la locuința sa din localitatea elvețian Gland. Familia acestuia a anunțat au fost făcute progrese privind însănătoșirea sportivului.

„Recuperarea lui Michael va continua acasă. În ultimele săptămâni şi luni, el a făcut progrese având în vedere gravitatea rănilor sale, dar mai este de parcurs un drum lung şi dificil", se arată într-un comunicat al familiei lui Schumacher.

În urmă cu câteva zile, presa germană anunța că Michael Schumacher va fi externat din spital.

În data de 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă. Fostul campion de Formula 1 a fost transferat în data de 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. În unitatea respectivă, pentru Michael Schumacher a început o fază de neuroreabilitare care poate dura între trei luni şi doi ani.

Pe aceeași temă