Motivul pentru care un supermarket a renunțat la produsele străine

Data publicării:
supermaket instagram

Un supermarket din Germania și-a golit rafturile de produse străine pentru a transmite un mesaj foarte important despre rasism și diversitate.

supermaket instagram
FOTO: Instagram

Clienții magazinului Edeka din Hamburg au fost uimiți săptămâna aceasta când au descoperit că toate produsele care nu sunt autohtone au dispărut. Pe rafturi sunt amplasate pancarte pe care scrie „gama noastră cunoaște acum frontiere” și „rafturile sunt cam plictisitoare fără diversitate”, notează The Telegraph.

Un cumpărător uimit a comparat scena din supermarket cu una din statul comunist Cuba.

Un purtător de cuvânt al supermarketului a spus: „Edeka susține varietatea și diversitatea. În supermarketul nostru vindem mâncare produsă în diferite regiuni ale Germaniei. Dar doar cu produsele din alte țări este posibil să avem o varietate unică, apreciată de clienții noștri. Suntem încântați că această campanie a atras atâtea reacții pozitive”.

Lanțul de supermarketuri speră să transmită inițiativa și către alte magazine, în contextul dezbaterii încinse despre imigranți din cadrul alegerilor generale care vor avea loc luna viitoare, în Germania.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri