Nigel Farage recunoaşte înfrângerea

Data publicării:
nigel farage GettyImages-537997474 1

Foto: Gulliver / Getty Images

„A fost o campanie pentru referendum extraordinară, prezenţa la vot a fost extraordinară şi se pare că Remain a învins. UKIP (formaţiunea politică pe care o conduce Nigel Farge – n.r.) şi eu nu plecăm nicăieri iar partidul doar va continua să crească în viitor”, a declarat Nigel Farage pentru Sky News.

UKIP a făcut campanie pentru ieşirea din Uniunea Europeană separat de platforma LeaveEU, condusă de foarte popularul fiost primar al Londrei Boris Johnson. Membru al Partidului Conservator condus de Davis Cameron, Johnson a susţinut ieşirea din Uniunea Europeană. Pe Twitter, acesta susţine că tabăra sa a câştigat, cu un foarte mic avantaj. Jurnalistul Sky News prezent la sediul de campanie a postat pe Twitter o fotografie a paharelor de şampanie pregătite pentru a sărbători rezultatul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri