Nisa a fost sfârșitul pentru o familie americană care își trăia „visul de a vedea Europa”

Data publicării:
copil nisa

 

FOTO: Twitter

Tatăl și fiul au fost uciși în masacrul de pe Promenade des Anglais chiar în fața celorlalți membri ai familiei, soția și cele două fiice.

Moartea celor doi fusese anunțată încă de dimineață de către Departamentul de Stat al SUA, însă nu le fusese confirmată identitatea.

Ziarul „Statesman” a anunțat că familia Copeland își petrecea o vacanță îndelung pregătită prin mai multe țări europene. Soarta a făcut ca Sean și Brodie să ajungă mai întâi în Spania si, pentru că o rudă apropiată a vrut să-și sărbătorească ziua de naștere la Nisa, au mers pe Riviera Franceză.

Sean Copeland era vicepreședinte al unei companii multinaționale de software, iar Sean era un talentat jucător de baseball. Făcea parte dintr-o echipăm locală, care, uneori îl avea atrenor chiar pe tatăl său.

Echipa lui Brodie, Hill Country Baseball, a postat pe facebook o fotografie cu Brodie bălăcindu-se în Mediterană, pe care copilul le-o trimisese colegilor săi cu doar câteva ore înainte de atac. ""Nimeni nu merită o astfel de soartă, mai cu seamă o familie atât de minunată, au scris coechipierii la ultima imagine a unui copil de 11 ani care a vrut să ajungă pe Coasta de Azur.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri